Familjefotografi

Naturliga och avslappnade
familjen stunder

Minnen

Tillsammans skapar vi en fotograferingsupplevelse som är rolig och lite busig. Där ni alla kan umgås med varandra och skratta hjärtligt. Känn dig riktig trygg att du kan vara absolut dig själv och all lek, spring och bus är en del av naturliga och roliga minnen som jag fångar hjärtligt.

Jag skapar med er minnen i naturen där vi kan uppleva en frihet och ta vara av all den erbjuder med träd, löv, ängar, vatten jag allt! Jag älskar naturlig ljus oavsett väder! Blir det regn plaskar vi, snön slänger och rullar vi i.

Vad ska man ha på sig?

Er familj har kanske en speciall stil då kan ni använda den som tema. Jag rekommenderar starkt att ni har en nyans tema så era färger inte matchar exakt så ni alla harmoniskt matchar (det är storhets bilden som gäller). Varje person kan visa sin personlighet genom deras klädval och nyanserna för er ihop i bildera och skapar en lugn och tidlös minne. Kallare väder rekommenderar jag mysiga mössor eller halsduk. Viktigaste att all känner sig riktig bra i sina val! Ytterkläder ska vi försöka undvika under foto stunden. Ta gärna med en filt och för dem små deras favorit leksak /nalle.

Barn är barn

I min erfarenhet hjälper när vi som vuxna skapar en rolig erfarenhet för barnen. Så ta med ett stort leenede och bemöt allt så positivit och roligt som möjligt - vi kommer jobba som ett team och det underlättar om föräldrar har ett barnasinne och är skoja! Barnen i alla åldrar behöver lite tid i början för att känna sig trygga och med spralliga ben få liksom ut lite energi innan dem kanske lyssnar. All är okej i min bok.
Om jag har roliga föräldrar som är foto redo underlättar det oerhörd. Jag har jobbat med barn i alla åldrar och personligheter och är er team-mate för att göra saker mysiga som möjligt så ni får stort skratt och njuter av tiden tillsammans.

Posering

Det här är ert familjefotogragi och för att få enriktigt lyckad tid tillsammans är kommunikationen viktig. Innan kan du skicka lite mail om er som familj, namn på all och kanske ålder. Sen är det kul och veta intressen, roliga nyheter som nyligen hänt för då har vi roliga prat stunder om det som rör er som familj och barnen älskar och prata om det roliga i deras liv, eller hur? Allt detta hjälper med att skapa en härlig atmosfär och då sker naturliga stunder som inte behöver massa posering.

Jag kommer posera glatt när det behövs men oftast är det en vägledning för att inte bli stelt och ja tråkigt...nu tar vi mammas hand och springer, nu hoppar vi på pappa, nu skuttar vi runt. Om föräldrar är alltid på G med skratt, leende och kamera redo underlättar det och jag kan fokusera mest på barnen och helbilden. I början kommer jag vägleda mer andra mindre vi känner efter på dagen.

Leverans

Smidigt är mottot

Leverans av era minnen sker enligt det paketer ni unnar er. Leverans sker i ert eget privata online gallery med lösenord. Där kan du ladda ner högupplösta bilder samt socialmedia storlekar för att underlätta om du vill dela på Facebook/Instagram eller smidigt skicka mail till familj!

All levererade bilder kommer vara noggrant efterarbetade i min stil av bildredigering. Jag har lagt stor vikt hur jag uttrycker min konst genom min stil of redigering av bilderna.

Fotograferings Pakets Kostnader

Investering i Minnen

60 min Familje/Graviditets/Nyfödd (två vuxna + två barn)

60 minuter spenderar vi tillsammans. Exempelvis om vi börjar 10 slutar vi senast 11.
All bilder efterarbetade i min stil.
12 högupplösta + socialmedia size bilder som du kan ladda ner.
Online gallery med lösenord.
Print rättigheter för privat användning.

2200Kr

90 min Familje Fotografi - Två vuxna + max tre Barn

90 minuter spenderar vi tillsammans. Exempelvis om vi börjar 10 slutar vi senast 11.30.
All bilder efterarbetade i min stil.
25 högupplösta + socialmedia size bilder som du kan ladda ner.
Online gallery med lösenord.
Print rättigheter för privat användning.

2700kr

Print Paket: 2 Timmar Familje Fotografi/Graviditet/Nyfödd - Två vuxna + max tre Barn

All bilder efterarbetade i min stil.
75 högupplösta + socialmedia size bilder som du kan ladda ner.
Online gallery med lösenord.
Print rättigheter för privat användning
fem A4 Print i vacker fotograferingsk matt art papper (leverans 3 veckor efter val har gjorts).

4500kr

Omtanke

Jag värnar om ert privatliv, därför delas aldrig bilder utan ert lov. Om du vill att bilder inte ska delas säger du bara till vid bokning/betalning.

På grund av COVID så komer jag hålla avståndet hoppas ni förstår att det är med er i omtanken.